Moss

Moss

Moss komt in januari met nieuw album: 'Ornaments' Opvolger van 'Never Be Scared/Don't Be A Hero' ook uit in Duitsland en Frankrijk.

In januari 2012 verschijnt 'Ornaments', het derde album van Moss. De release wordt ondersteund met optredens in Nederland, Duitsland en Frankrijk, de landen waar de Amsterdamse band de afgelopen twee jaar langzaam maar zeker is doorgebroken. Voor de opnamen van 'Ornaments' toog Moss naar Vlieland. Daar, ver weg van alles, vervolmaakte de band hun zo unieke sound: ritmisch, melodieus en verfijnd.

Op 2 december krijgt de Franse liefhebber een sneak preview van het nieuwe Moss-album en wel op Rencontre Trans Musicalles de Rennes.

Eind december is er een geheim optreden voor de fans in eigen land waarna op Eurosonic de plaat wordt voorgesteld aan het de internationale popscene.

'Ornaments' is de opvolger van 'Never Be Scared/Don't Be a Hero' waar Moss de grote sprong voorwaarts mee maakte: vijf-sterren-recensies, bejubelde live shows en3FM-hitsingles als 'I Apologise (Dear Simon)'.
In de OOR-jaarlijst van 2009 eindigde Never Be Scared/Don't Be a Hero als het beste album der Nederlanden en in 2010 ontving Moss de 3VOOR12 Award.

Naar boven