Black Cat John Brown is terug

Black Cat John Brown is terug

Het klassieke album van Alamo Race Track krijgt een RE-issue en band kondigt een drietal shows aan

Het klassieke album van Alamo Race Track krijgt een RE-issue op hoogwaardig vinyl en verschijnt op 12 mei via RE: 

Alamo Race Track leeft weer. En hoe. De band rondom Ralph Mulder uit Winschoten staat op scherp, zo bleek op ESNS waar Alamo zich terug presenteerde met een kort, fonkelend optreden, compleet met een trits nieuwe tracks.

Verwacht later dit jaar een nieuw album (hun vijfde), maar eerst viert het kwartet de comeback van Black Cat John Brown met een drietal shows waar BCJB integraal wordt gespeeld. ---

Black Cat John Brown verscheen voor het eerst in 2006. Het titelnummer ging toentertijd via YouTube viraal, dankzij een video-opname van een kleedkamer-sessie in de Utrecht Tivoli tijdens het tweede lustrumfeest van Excelsior Recordings.

"Ik zat goed in mijn vel toen ik hem maakte, en dat gevoel kan ik nog steeds terughalen. Ik heb hem laatst voor het eerst weer teruggeluisterd, hij voelde helemaal niet gedateerd en fijn om te spelen." - Aldus frontman Ralph Mulder in het interview met 3voor12.

Behalve BCJB staan ook indie-hits als The Northern Territory en Stanley vs Hannah op de plaat, die voor de gelegenheid is voorzien van een begeleidend schrijven van Gijsbert Kamer.

LIVE:
Vr. 19 mei 2023 - TivoliVredenburg, Utrecht
Zo. 21 mei 2023 - Paradiso Noord, Amsterdam
Zo. 28 mei 2023 - Oosterpoort, Groningen

1 feb. 2023

Naar boven