DOUWE BOB IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

DOUWE BOB IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

Zaterdag 25 maart geeft Douwe Bob een concert in de Heineken Music Hall. De Amsterdamse zaal verandert eenmalig in de Fool Bar XL.

Boom! Agency & Mojo Concerts presenteren:

Een extra grote versie van de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp, waar ook zijn recent verschenen derde album naar vernoemd is.

“Live spelen is het mooiste wat er is. Wat cool dat ik na het Songfestival, Pinkpop en de uitverkochte clubtour in het najaar, nu ook in de HMH kan staan. Ik kijk er enorm naar uit. Iedereen is welkom in de grootste Fool Bar tot nu toe. Dat wordt een geweldig feest, ik kan niet wachten!” De voorverkoop van dit concert start vrijdag 10 juni om 10.00 uur. Zojuist maakte de zanger bij Giel op 3FM bekend dat hij morgenmiddag om 15.00 uur op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam zelf de eerste 100 kaarten gaat verkopen.

“Waar de Fool Bar is, daar ben ik”, verklaarde Douwe Bob eerder. “De Fool Bar is een metafoor voor een plek waar je jezelf kunt zijn. Een toevluchtsoord waar je op adem kunt komen en je hart kunt uitstorten. Waar je je verhaal kwijt kan, ook als alles tegen zit.” In de ‘echte’ Fool Bar, op de bovenverdieping van zijn huis in Amsterdam houdt Douwe Bob regelmatig ‘Fool Bar Sessies’, waar hij akoestisch optreedt voor fans, vrienden en bevriende artiesten.

3FM presents

Douwe Bob – Fool Bar XL
Zaterdag 25 maart | Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 30,-

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/douwebob.

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

7 jun. 2016

Naar boven