Eerste editie van Tim Knols Walk On is een groot succes

Eerste editie van Tim Knols Walk On is een groot succes

Wandelen en Muziek: een perfecte mix op het Walk On festival in Openluchttheater Caprera

In samenwerking met Caprera Openluchttheater, Excelsior Recordings en De Wandelclub organiseerde Tim Knol op zondag 14 augustus zijn eigen festival genaamd Walk On. Op het programma stond een avontuurlijke muziekroute waarbij het publiek wandelend van het ene naar het andere podium trok, met optredens van verschillende artiesten midden in de natuur.

“Wat een geweldige dag gister in de Caprera bij de eerste editie van Walk On. Erg genoten van alle acts en het was heerlijk om met mijn band te mogen afsluiten. Op naar de volgende editie." - Tim Knol

Thijs Boontjes en zijn Dans- en Showorkest zorgden voor een zonnige opening van de dag op het grote podium. Het publiek werd vervolgens in vier groepen opgesplitst en ging te voet langs optredens van Janne Schra, Nico Dijkshoorn, Elephant en Kids with Buns die verspreid stonden opgesteld door het wandelpark. Vervolgens konden bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Het was Tim Knol zelf die samen met zijn band The Wandering Hearts zorgde voor een spectaculaire afsluiter van de dag in het openluchttheater. De show was tevens de presentatie van Tim's nieuwe album Lightyears Better dat 25 augustus verschijnt.

Over Tim Knol
Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vijf albums op zijn naam, waaronder Lightyears Better dat gister werd gepresenteerd. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Over De Wandelclub
De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling.

Over Excelsior Recordings
Excelsior Recordings is een onafhankelijk platenlabel sinds 1996. Het huis van artiesten als Spinvis, Danny Vera, Tim Knol, Meindert Talma, JOHAN en vele anderen.

Over Caprera Tussen de duinen en het bos van Bloemendaal ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je elke zomer genieten van cabaret, popmuziek, klassieke muziek, theater, film en kindervoorstellingen. De tribune van het theater is tegen een duinpan gebouwd en biedt zitplaatsen (met rugleuning) aan 1100 bezoekers. Bij grote concerten zijn er 200 extra staanplaatsen bovenaan de tribune. Het theater is geopend in de maanden mei tot en met september en ontvangt jaarlijks ruim 55.000 bezoekers. Rondom het openluchttheater ligt het mooie wandelpark van Caprera. Het beslaat 40 hectare grond en ligt op de flanken van het Kopje van Bloemendaal, de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Caprera is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en grenst aan de bekende Kennemerduinen.

19 aug. 2022

Naar boven