FESTIVAL AANBOD 2018

FESTIVAL AANBOD 2018

BOOM! Agency is alweer druk bezig met het komende festivalseizoen van 2018! Bekijk het aanbod nu!

Vanaf vandaag zijn de volgende acts te boeken voor de festivals. Dit zijn: Douwe Bob, Michelle David & the Gospel Sessions, Tim Knol, Moss, Tangarine & Max Meser. Hieronder meer info. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk live filmpjes bij elke act hieronder te voegen.

Geinteresseerd in een of meerdere artiesten? Stuur een e-mail naar jan@boomagency.nl of bel naar 06-26 218 439.

DOUWE BOB
Douwe Bob behoeft inmiddels eigenlijk geen introductie meer, maar toch nog even de hoogtepunten: in vier jaar tijd drie unaniem lovend ontvangen albums, tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs gewonnen, speelde Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit, alsook AFAS Live in 2017. Douwe vertegenwoordigde Nederland glansrijk op het Songfestival 2016, (bij de 4 best geplaatste NL deelnemers van de afgelopen 40 jaar, ongekende promo-campagne in NL). In het voorjaar van 2018 verschijnt er nieuwe muziek. "Frisse, nieuwe muziek, met een nieuw geluid!", aldus Douwe. Daarnaast is hij vanaf februari 2018 te zien als nieuwe coach bij The Voice Kids op RTL4. Met miljoenen (veelal jonge!) kijkers per aflevering een ideale aanjager voor elk festival, want heel mooi aan een online campagne te koppelen. En laten we niet vergeten dat de man een wereldstem heeft. En een wereldband.

TIM KNOL
‘Sweet Melodies’ is het eerste voorproefje van Tim Knol’s vierde album, dat 19 januari 2018 verschijnt bij Excelsior Recordings. ‘Cut The Wire’ is een liedjesplaat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garage/powerpop groep in doorsijpelt. Vroeg in z’n loopbaan werden veel jongensdromen al werkelijkheid: spelen op grote podia zoals Pinkpop, Lowlands en een volle bak bij de clubshows.

TANGARINE
‘Certain people decide to be songwriters , but these guys just have to write songs’ zei John Convertino (Calexico) over de broers. De opnames van ‘There and Back’ vonden dan ook plaats in de studio van de roemrijke band roots band Calexico in Tucson Arizona. Joey Burns en John Convertino vormden dan ook de ritme-sectie op de plaat van Tangarine en namen ook de productie voor hun rekening. Live worden ze bijgestaan door muzikanten uit o.a. Alamo Race Track. Dit jaar word er druk getoerd door Nederland en Duitsland door de band.

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS
Inmiddels hebben Michelle David & the Gospel Sessions zich ontwikkeld als een ware festival sensatie. Vraag het publiek op Mundial, Lowlands, ITGWO, North Sea Jazz festival e.d. maar. Was het debuut ook een ode aan pioniers als Sister Rosetta Tharpe, nu staan Michelle David & the Gospel Sessions op de schouders van bijvoorbeeld Sam Cooke & the Soul Stirres en de Womack Brothers. In april 2018 gaat hun derde album (vol. 3) verschijnen.

MOSS
Wat moeten we daar nog over zeggen. Het album ‘Strike’ werd dit jaar overladen met juichende recensies. ‘Briljante plaat *****’ - Het Parool. Goede liedjes schrijf je zo *****’ - Nieuwe Revu. Hoogtepunt in de NL rockmuziek van de laatste 5 jaar’ *****’ - Volkskrant. 'Nieuwe Moss is een Triomf ****’ - NRC. ‘Meesterwerk van Neerlands beste indieband’**** - AD. Wat kunnen we hier nog aan toevoegen? Nou, misschien de live recensie van ‘3voor12' over Down The Rabbit Hole ‘Het is vooral de vlammende Moss die vandaag indruk maakt' - 3voor12 (waardoor ze door ‘3voor12’ vervolgens in de top 5 van beste shows op DTRH werden geplaatst).

MAX MESER
Goed ouderwets? Of: ouderwets goed? Het is feitelijk allebei van toepassing op ‘Pictures’ het tweede album van Max Meser. De eerste aanduiding wijst op Mesers inspiratie, die overduidelijk bij de sixtiespop ligt. De tweede doelt op de hoge kwaliteit. Alles is beter in vergelijking met zijn debuut ‘Change’ uit 2016: de liedjes, de band, de sound, de productie. Dat laatste onderdeel lag in handen van Andy Crofts van de Britse band Moons, tevens bassist in de band van Paul Weller. ‘De argeloze weemoed van Max Meser is raak!” schrijft NRC. Januari en februari 2018 toeren Max Meser en band op instigatie van Paul Weller door Europa met The Strypes.

LOCO LOCO DISCOSHOW
De Loco Loco Discoshow schuurt, kraakt, raakt, beukt, lacht, lult, ramt, draait, danst en dendert al jaren door festivalland, waaronder Zwarte Cross, Pinkpop en Lowlands. Niks moet, alles mag, als het maar gezellig is! De meest eigenzinnige djs van Nederland zorgen voor het ultieme feest met verrassende muziekstijlen en interactie met het publiek.

BOEK NU!

Wil jij één of meerder acts boeken voor jouw festival, neem dan contact op!

jan@boomagency.nl 0513-416307 / 06-26218439

15 nov. 2017

Naar boven