JOHAN, Cincinnati en een A.I. video

JOHAN, Cincinnati en een A.I. video

's Werelds eerste muziekvideo gemaakt door A.I.-kunstenaar

“De Dead End Gallery benaderde ons, om een samenwerking aan te gaan met een van hun door A.I. gegenereerde kunstenaars.

Amalia de la Vega wilde voor het eerst met bewegend beeld gaan werken. Onze nieuwsgierigheid was geprikkeld, dus zeiden we ja!

Zie hier de videoclip van Cincinnati”


JOHAN

De Dead End Gallery presenteert met trots: Een baanbrekende samenwerking tussen Amalia de la Vega en de band JOHAN resulterend in een videoclip voor het nummer: Cincinnati.

De Dead End Gallery - 'The very first Artificial Intelligence art gallery in the world' - onthult vandaag 's werelds eerste muziekvideo gemaakt door de A.I.-kunstenaar Amalia de la Vega. Een innovatieve en artistieke prestatie van jewelste. Een belangrijke mijlpaal in de fusie van technologie en creativiteit.

Amalia de la Vega, een vooraanstaande kunstenaar binnen de A.I.-kunstgemeenschap, heeft haar ongeëvenaarde creatieve kracht ingezet om de tekst van het nummer om te zetten in betoverende visuals, waarbij ze elk frame nauwkeurig heeft vormgegeven om in harmonie te zijn met de emoties en thema's van de muziek. Het resultaat is een muziekvideo die kijkers meeneemt op een onvergetelijke reis naar onze nieuwe realiteit.

Cincinnati is het openingsnummer van een nieuw album van JOHAN.

Na een time out, waarin veel - en ook weer niks - gebeurde, keert de band terug.

Met het meest avontuurlijke album van JOHAN tot nu toe, dat begin 2024 verschijnt bij Excelsior Recordings, waarover later meer. Het oeuvre van de band wordt hiermee met 13 gloednieuwe songs verrijkt, die zich moeiteloos nestelen tussen klassiekers als Pergola, Tumble and Fall, Oceans en About Time.

23 okt. 2023

Naar boven