BOOM! Agency op Eurosonic en Noorderslag!

BOOM! Agency op Eurosonic en Noorderslag!

Nog een week en dan trappen we het nieuwe muziekjaar af met Eurosonic/Noorderslag! Ook dit jaar is Boom! Agency ruim vertegenwoordigd. Hierbij het spoorboekje!

DOUWE BOB
Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit 'Hold Me’ opleverde, brengt Douwe Bob op 15 mei van dit jaar zijn langverwachte tweede album ‘Pass It On’ uit. Het album sprint na release meteen door naar de nummer 1 spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden. Met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. De onlangs aangekondigde show in Theater Carre voor 24 april 2016 was binnen 1 dag al uitverkocht. Volgend jaar gaat Douwe Bob Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Stockholm.

Vr. 15 jan.: Damsterstage (hosted by 3FM) - 21:50u (Eurosonic)
Za. 16 jan.: Platosonic - 15:20u
Za 16 jan.: Grote Zaal - 00:15u (Noorderslag)
//////////////////////////////

BEWILDER
Bewilder is voortvarend van start gegaan na de doop van het debuutalbum Dear Island op Into The Great Wide Open. Waar anders dan Vlieland kon de campagne beginnen voor de nieuwe band rond Maurits Westerik.

De band werd gekozen tot Radio 2 Talent voor de maanden september en oktober met de single The Unknown. Het album werd album van de week bij 3VOOR12 en kreeg lovende recensie in landelijke dagbladen als de Volkskrant en Trouw en haalde de eerste plaats in de Vinyl Top 50 en verkocht al snel de eerste persing van het vinyl uit. De band speelde vervolgens bij o.a. De Wereld Draait Door, 3VOOR12 Radio, GIEL, Muziekcafe, De Staat van Stasse en BNN That's Live. De Utrechtse band kwam live op stoom in het voorprogramma van de Nederlandse tour van Saybia.

QUOTES:
Volkskrant **** ‘Het is lang geleden dat er in Nederland zo’n sterkte, gevarieerde rockplaat is uitgekomen als Dear Island.’ (Gijsbert Kamer)

3voor12 - album van de week ‘Het was indrukwekkend om te zien hoe soepel Maurits Westerik op het podium stond, vorige week op Into The Great Wide Open. De transformatie is volmaakt met Dear Island. Regelmatig word je op het verkeerde been gezet, als nummers rustig beginnen en ineens opbloeien, of juist andersom.’ (Atze de Vrieze)

NRC ‘Bewilder is de muzieksensatie van dit moment!’

Trouw **** De jongens van Bewilder halen het beste in elkaar naar boven op deze ongelofelijk afwisselende plaat, zonder - en dat is knap - eenheid te ontberen.’ (Frank Straver)

Nieuwe Revu **** ‘Op Dear Island horen we het volwassen geluid van een groep muzikanten die gaat voor het liedje dat een soort instant-herkenning oproept. Maar ondertussen herbergt elk liedje heel slim allerlei eigenheid en verrassing.' (Casper Sikkema)

Za 16 jan.: Eurosonic Air - 13:45u
Za 16 jan.: Platosonic - 16:40u
//////////////////////////////

MAX MESER
Max Meser is een naam die je het komende jaar vaker gaat horen. De jonge Max heeft net een platendeal bij PIAS op zak, en verzorgt dit najaar en het voorjaar van 2016 alle supportshows van Douwe Bob.

Max is een 23-jarige singer- songwriter met de Nederlandse en Spaanse nationaliteit. Hij groeide op aan de Costa Brava met platen van o.a. The Kinks en The Who in zijn kast. Op z’n twintigste verhuisde hij naar Nederland naar het - volgens hem- beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen.

Max Meser z’n eerste single ‘Weak for Love’, waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt, kwam uit in oktober. Max Meser en z’n band presenteerden deze single bij z’n oude werkgever Casa Rosso in Amsterdam waar op z’n eerste video-clip is opgenomen. Dit nummer vormt een onderdeel van zijn debuutalbum wat in het voorjaar van 2016 gaat verschijnen.

Met deze single op zag werd Max Meser direct uitgeroepen tot 3FM Serious Talent!

Za 16 jan.: Platosonic - 14:30u
Za 16 jan.: Entreehal - 19:40u (Noorderslag)


 

8 jan. 2016

Naar boven