Caesar voor één keer terug op het podium

Caesar voor één keer terug op het podium

Vierde lustrum Excelsior Recordings op 1 juni in Paradiso Noord

EXCEL96001 verscheen op 3 juni 1996. Het allereerste catalogusnummer van het allereerste album dat Excelsior Recordings uitbracht. Dit album was Clean, het bejubelde debuutalbum van de band Caesar. Nu, precies twintig jaar en meer dan 400 uitgaven verder, viert Excelsior Recordings haar vierde lustrum. Speciaal voor deze gelegenheid komt Caesar eenmalig weer bij elkaar en dat is goed nieuws.

Het feest zou echter geen feest zijn als er alleen maar wordt teruggekeken. "Remember when, is the lowest form of conversation”, zeg maar. Nee, dat dus niet. Twee gloednieuwe en veelbelovende Excelsior acts zullen deze avond gepresenteerd worden.

Verder zijn er veel verrassingen en dat ook Scram C Baby komt spelen zal geen verrassing zijn. Dat is alleen maar fantastisch.

“Jongens waren we, eigenwijs en onbezonnen vooral, toen we een label begonnen. Wisten wij veel. Behalve dan dat er ons heen veel goeie bands waren.

Anno 2016 zijn we twintig jaar verder. Hebben we heel veel mooie albums mogen bezorgen en weten we ons gesteund door de beste mensen in het vak en een supportersschare die ons mee in staat stelt om nog even door te gaan. En dus gaan we op 1 juni ons vierde lustrum vieren. Omdat het kan en moet. Caesar hergroepeert zich voor deze ene keer (wat een eer), Scram C Baby ook en de gelegenheid wordt aangegrepen om twee nieuwe aanwinsten te presenteren.

Op 1 juni dus, in de Paradiso Noord, naast ons aan de Buiksloterweg.

Frans Hagenaars en Ferry Roseboom

Excelsior Recordings is 20
Woensdag 01 juni 2016
Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin
Aanvang 20.00 uur Zaal open 19.30 uur
Entree 14,50 incl. daglidmaatschap
Entree plus Excelsior Supporterspakket* 20,- incl. daglidmaatschap


*Een Supporterspakket bestaat onder andere uit een Excelsior Recordings clubshawl, een unieke labelkalender en een album. Oftewel een Excelsior Supporterszending, maar dan deze keer voor de helft van de prijs. Je kunt maandelijks zo'n zending van Excelsior Recordings ontvangen, simpelweg door supporter te worden.

17 mei. 2016

Naar boven