Douwe Bob in Carre!

Douwe Bob in Carre!

Nét voordat Douwe Bob voor het Songfestival naar Stockholm afreist, is hij nog te horen en te zien in een bijzonder en exclusieve setting.

Voor het Songbird Festival 2015 werd hem gevraagd een akoestische set te spelen, samen met een strijkkwartet. Die samenwerking smaakte al in de voorbereiding naar meer en Douwe besloot dat Carré hiervoor de ultieme locatie is.

Douwe Bob: "Ik heb eerder in Carré gespeeld, maar dat was slechts één nummer. Ik heb er altijd van gedroomd om met een eigen show in die prachtige zaal te staan en een avond te vullen met mijn muziek. Ik ga dat doen samen met een strijkkwartet en mijn band. We maken er een hele speciale, intieme avond van en zullen sommige liedjes uitkleden en omgooien. Ook laat ik covers horen van artiesten die mij beïnvloed hebben. Ik kan niet wachten tot het zover is.”

Sinds de release van zijn nummer één album Pass It On is Douwe Bob bezig met een zegetocht. Het begon dit jaar met de hitsingle Hold Me, een prachtig duet met Anouk. Vervolgens was zijn zomerhit Sweet Sunshine niet van de radio te branden en vertegenwoordigt hij in 2016 ons land tijdens het Eurovisie Songfestival.

15 okt. 2015

Naar boven