The Travoltas zijn terug!

The Travoltas zijn terug!

LEGENDARISCHE POP PUNK BAND THE TRAVOLTAS KONDIGT REUNIE SHOWS AAN

Na een afwezigheid en radio stilte van 8 jaar komt de Nederlandse pop-punk band The Travoltas weer bij elkaar voor drie reünie shows in mei en juni 2014. Na 16 jaar touren door Europa, de Verenigde Staten en Japan en zeven uitgebrachte albums, ging de band in 2006 uit elkaar. Vermoeid door jarenlang keihard werk en bijna non-stop optreden werd ervoor gekozen een punt achter de band te zetten. De bandleden verspreidden zich over twee continenten en in vele uiteenlopende muzikale richtingen.

Eind 2013 kwamen de voormalige bandleden weer bij elkaar en bespraken een eventuele eenmalige reünie show. De band is nu weer op volle sterkte en heeft ervoor gekozen om in hun drie favoriete zalen van Nederland nog eenmaal te laten zien waarom The Travoltas een enorme schare internationale fans hebben opgebouwd met hun ijzersterke live reputatie.

De band zal niet alleen optreden met de bekende line-up;  een aantal bekende gezichten uit het verleden van de groep, zal de band onaangekondigd op het podium vergezellen.

The Travoltas spelen op 30 mei in Hedon in Zwolle, op 31 mei in 013 in Tilburg, en sluiten af op 1 juni in Paradiso te Amsterdam. De band wil graag samen met haar fans de setlijst samen stellen via hun facebook pagina: https://www.facebook.com/therealtravoltas


2014 Line up:
Perry: Lead Vocals
Vincent: Guitar
Micky: Guitar
Erik: Bass & Backing Vocals
Skokie Venom: Keys & Backing Vocals
Woody: Drums

+ special guests 

30 jan. 2014

Naar boven