Unieke reeks Douwe Bob optredens in Groningen

Unieke reeks Douwe Bob optredens in Groningen

Douwe Bob geeft op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december een unieke reeks shows in De Oosterpoort in Groningen.

In drie dagen tijd speelt de zanger drie shows: één met een strijkerskwartet in de Kleine Zaal, de volgende avond een solo concert in de Kleine Zaal en op de laatste avond staat Douwe Bob in de Grote Zaal voor een grande finale met zijn band. Het zijn de enige shows die Douwe Bob dit najaar in Nederland geeft. Tickets voor de shows zijn zojuist in de verkoop gegaan via de website van De Oosterpoort.

Douwe Bob heeft sinds zijn eerste show in 2012 in Groningen altijd een warme band gehad met de stad Groningen. Meermaals merkte hij op dat hij ooit graag in Groningen wil wonen. "Spelen in Groningen is altijd zo’n geweldig avontuur. Van het spelen in de prachtige zalen tot de mensen en de vibe. Alles klopt voor mij aan die stad. Toen bedacht ik me; als ik ’t zo jammer vind om hier weg te gaan…, waarom blijven we niet gewoon, en zetten we Groningen een heel weekend op stelten! Ik kan niet wachten om jullie daar te zien en met jullie te proosten.”, aldus Douwe Bob.

Douwe Bob scoorde hits als ‘Hold Me’, ‘Multicoloured Angels’ en ‘Shine’. Met het liedje ‘Slow Down’ deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival in 2016. De zanger uit Amsterdam heeft een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd en stond op festivals als Pinkpop, Concert at SEA en gaf een concert in de Heineken Music Hall. Douwe Bob heeft op dit moment een hit met ‘Consider’.

25 mei. 2019

Naar boven